loonbedrijfarijpma.nl

Welkom op de website van Loonbedrijf & Kraanverhuur A. Rijpma. Wij zijn een bedrijf gevestigd in Woudsend en werkzaam in de agrarische sector en de grond-weg & waterbouw sector. Maak kennis met ons via deze website en voor vragen raadpleeg de contactpagina.

Het Bedrijf

PDFAfdrukkenE-mail

Het Bedrijf

Loonbedrijf & kraanverhuur A. Rijpma is een ervaren en dynamisch bedrijf in de zuidwesthoek van Friesland. Het bedrijf is ontstaan vanuit het voormalige loonbedrijf & kraanverhuur Gebroeders Mulder.


In 1985 kreeg Arjen Rijpma de mogelijkheid om bij het in 1954 opgerichte loonbedrijf Gebroeders Mulder in dienst te komen.
Met hierbij het oog op een mogelijke overname in de toekomst. Na 1 jaar dienstverband startte Arjen Rijpma met het regelen van de agrarische werkzaamheden. Na 3 jaar bedrijfsleider te zijn geweest werd het agrarische bedrijf van de Gebroeders Mulder in 1988 overgenomen. Ondertussen waren de werkzaamheden al uitgebreid met graslandverbetering. Een goede aanvulling op de andere werkzaamheden om tussen de pieken van “gras” & “mest” het personeel aan het werk te houden.

In 1989 werd het frees- en loonbedrijf Volbeda- Zuiderbaan te Harich overgenomen. Dit leverde een groter werkgebied op en een extra vestiging in Harich. In 1998 werd er afstand gedaan van deze vestiging en zodoende werden alle werkzaamheden weer vanaf de Wellewei te Woudsend geleverd.

In 2000 was het tijd voor een nieuw pand aan de Vosseleane te Woudsend. Dit pand werd in 2001 geopend met een drukbezochte open dag.

In 2003 werden de agrarische werkzaamheden van Haagsma Sondel BV overgenomen. Met deze overname werden voornamelijk de hekkelwerkzaamheden van Loonbedrijf A. Rijpma uitgebreidt.

De toekomst
De afgelopen jaren laten sterk zien dat de bedrijfsactiviteiten voor een deel verlegd worden naar de grond- weg & waterbouw sector. Dit betekent echter niet dat er geen aandacht meer wordt besteedt aan de agrarische werkzaamheden. De afgelopen jaren wijzen al uit dat werkzaam zijn in deze 2 sectoren goed te combineren is. De vereiste om u als klant tevreden te houden komt hierbij dan ook niet in gevaar.

Bij loonbedrijf & kraanverhuur A. Rijpma staat kwaliteit altijd op de eerste plaats. Daarna komt natuurlijk veiligheid. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en beschikken over een BHV diploma.

 
joomla template